Brokeraj Imobilar

EuroInvest este o companie specializata pe servicii si brokeraj imobiliar, construita pe doua simple dar esentiale criterii : interesul clientilor nostri si rezultatele superioare. Buna ancorare in piata locala, 10 ani de experienta cu succes in reprezentarea proprietarilor, cumparatorilor sau a chiriasilor, i-au dat companiei Euroinvest o solida reputaţie de integritate şi servicii de calitate.

Echipa EuroInvest este compusa din specialisti cu inalta calificare si experienta in segmentele : residential , office, industrial, retail , terenuri si investitii imobiliare.

Profesionistii nostri, fiecare dintre ei specializati pe un anumit segment de piata, au cunostinte solide si experienta in piata zonelor pe care activeaza . Această gamă largă de expertiză permite companiei EuroInvest sa atraga impreuna partile interesate pentru a obtine rezultate excelente.
Bazându-se pe capacitățile de cercetare comprehensive și tehnologie avansată, profesioniștii experimentați ai companiei pot identifica mai ușor oportunitățile de investiții. În plus, ei sunt capabili de a evalua mai précis atat castigul cat si riscul potential și pot recomanda achiziții si strategii solide care îndeplinesc obiectivele clientilor.