Brokeraj Imobiliar

img

Reprezentarea
Chiriașilor

Specialiștii nostri in închirieri ajuta chiriașii prin analizele cerințelor de spațiu și a obiectivelor afacerii, în scopul de a formula solutia imobiliara ideala.

Citește mai departe

Reprezentarea
Proprietarilor

Experienta noastra in piață, înțelegerea modului de a poziționa corect o proprietate in piață și capacitatea de a expune o proprietate, sunt cheile succesului nostru în imobiliare.

Citește mai departe
img

img

Reprezentarea
Cumpărătorilor

Specialiștii nostri in vanzari ajuta cumparatorii, fie ca sunt persoane fizice in cautarea unui camin sau companii in cautarea unui sediu sau al unui punct de lucru, prin analizele cerințelor de spațiu și a obiectivelor personale sau a afacerilor, în scopul de a formula solutia imobiliara ideala.

Citește mai departe

Consultanţă şi Management

img

Investiţii
Imobiliare

Euro Invest ® oferă servicii atât de achiziție, cat si de vanzare pentru investitorii in proprietati imobiliare. Fie că este vorba despre o proprietate rezidentiala, office, industrial / retail, sau un teren, cunoașterea pieței.

Citește mai departe

Consultanţă în dezvoltarea
proiectelor imobiliare

Euro Invest ® oferă servicii de consultanță în dezvoltarea proiectelor imobiliare. Venim in sprijinul dezvoltatorilor prin consultanta si asistenta pentru fiecare pas al procesului.

Citește mai departe
img

img

Managementul şi
administrarea proprietăţilor

Oferim servicii de administrare a proprietatilor indiferent ca sunt birouri, spatii logistice, retail, rezidentiale sau proprietati cu utilizare mixtă pentru terti clienți.

Citește mai departe

Administrarea
activelor

Profesionistii nostri in administrarea activelor ofera pregatire și experiență pentru a îmbunătăți infrastructura și operațiunile clientilor nostrii.

Citește mai departe
img

img

Managementul
Construcţiilor

Oferim asistenta si expertiza in toate fazele de construcție, managementul proiectelor și administrarea proiectelor de toate dimensiunile.

Citește mai departe